Ne planirati uspjeh
isto je kao i planirati neuspjeh.

~Narodna poslovica~

O nama

Uspjeh nije slučajnost. Put do uspjeha osiguravate učenjem, radom i upornošću. Mi ćemo osigurati sve ostale elemente putovanja.

Partnerstvo

Partneri s kojima surađujemo imaju ogromno iskustvo u najzahtjevnijim projektima na domaćem i inozemnom tržištu koje su također ugradili u rješenja prezentirana našim klijentima. Zbog toga ne samo da spomenuta rješenja ne zaostaju za inozemnim tvrtkama nego su i u mnogim slučajevima ispred njih.

 

Načela poslovanja

Konstantno poboljšanje kvalitete pružanja usluga savjetovanja u osiguranju s ciljem da se postigne potpuno zadovoljstvo i opravda ukazano povjerenje naših klijenata.

DARIVA temeljne vrijednosti

Naše ključne vrijednosti su etično i odgovorno poslovanje. Osobnim integritetom i entuzijazmom sa našim klijentima i partnerima gradimo odnos povjerenja.
Dobrom procjenom rizika i ulaganjem u prevenciju šteta, pomažemo im da unaprijede kvalitetu svog življenja.
Omogućavamo svojim klijentima druge raznovrsne pogodnosti čime naša suradnja dobija dodatnu vrijednost

Vizija

Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu osiguravajući svojim klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih.
Gradimo uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one koji rade i surađuju sa nama.

Misija

Poslovanje utemeljeno na načelima najviših stručnih i etičkih standarda, pravedan i pošten odnos prema klijentima, poslovnim partnerima i suradnicima.
Naša misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunske kvalitete i nivoa, koje su potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama. Nastojimo uvećati i sačuvati broj klijenata koji će znati prepoznati našu usmjerenost prema kvaliteti usluge, kao i naš pristup poslovanju na principima dodatne vrijednosti.
Svojim klijentima nastojimo omogućiti savjetovanje u osiguranju najviše kvalitete po najoptimalnijim i najpovoljnijim uvjetima.
Nastojimo sa svojim klijentima održati dugoročne i međusobno uspješne poslovne odnose koji su zasnovani na širokom spektru naših usluga.
Usmjereni smo prema tehnologijama i brzoj i fleksibilnoj komunikaciji u svim aspektima poslovanja kao imperativima naše poslovne politike

Osnažiti portfelj imovinskih osiguranja i povećati relativno njegovo učešće u ukupnom portfelju, uz istovremeno zadržavanje dosadašnjeg trenda rasta portfelja osiguranja od autoodgovornosti. Unaprijediti već prepoznatljiv imidž. Namjera je da postanemo sinonim za sigurnost i povjerenje. Trajno i pouzdano ostvarivati stalno rastuća očekivanja sadašnjih i budućih klijenata.
Postižemo kontinuitet usluge najviše kvalitete, naši djelatnici su sposobni, vrhunski obučeni profesionalci koji su usvojili najviši etički kodeks poslovanja, i u stanju su odraditi i najdelikatnije zadatke na tržištu.

  • Uvijek smo u partnerstvu s drugima
  • Poštujemo propise i pravila struke
  • Poštujemo čovjeka kao pojedinca
  • Razvijamo prijateljsko i pozitivno radno okruženje
  • Pratimo i poštujemo potrebe naših osiguranika
  • Više od 70 programa osiguranja

Nismo najveći – kvaliteta je naš zaštitni znak!

Kontakt podaci

Dariva zastupanje d.o.o., Josipa Strganca 6, HR-10090 Zagreb,
T: 01 5530 760,
F: 015530 933,
M: 091 2511820,
E: dariva@dariva-zastupanje.hr,
upisan u sud. registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 2847213,
temeljni kapital: 100.000,00 kn uplaćen u cijelosti,
OIB:18378918110,
IBAN:HR6223400091110513216, otvoren kod PBZ.

DARIVA zastupanje svojim klijentima želi osigurati kompletnu uslugu te dostupnost u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

Izuzetnu pozornost posvećujemo vlastitoj edukaciji. Takav pristup nam omogućuje kritičnu masu znanja koja dovodi do novih i inovativnih rješenja.

Cilj nam je omogućiti prezentaciju svakoj tvrtki u Hrvatskoj te na taj način podići poslovanje tvrtki na novu razinu!

KONTAKT